Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κρόνου Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητής της Ανδρικής ομάδας κ. Παναγιώτη Σαββάτη

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κρόνου Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητής της Ανδρικής ομάδας κ. Παναγιώτη Σαββάτη μετά από παραίτηση του.
Ο Παναγιώτης διατέλεσε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Κρόνου και εργάστηκε ως προπονητής σε τμήματα υποδομών και ακαδημιών καθώς και ως Υπεύθυνος Ακαδημιών.
Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως προπονητής της Ανδρικής ομάδας κάνοντας μία αξιόλογη πορεία για τα μέχρι τότε δεδομένα του Κρόνου. Στις υποδομές πήρε πρωτάθλημα με το παιδικό και 3θεση στο Πανελλήνιο. Στη Γ Εθνική πήρε πρωτάθλημα με το Ανδρικό και στη Β’ εθνική η ομάδα έπαιξε όμορφο μπάσκετ αξιοποιώντας στο έπακρο παιδιά που προέρχονταν από τις υποδομές του συλλόγου, σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική εθνική κατηγορία.
Η παρουσία όλα αυτά τα χρόνια του Παναγιώτη στο σύλλογο ήταν καταλυτική για την βελτίωση των τμημάτων με τα οποία ασχολήθηκε, δουλεία της οποίας τα επιτυχημένα αποτελέσματα φαίνονται ακόμη και σήμερα. Ο Κρόνος θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, για την εργατικότητα του, το ήθος του αλλά και για το άριστο κλίμα που δημιούργησε τόσο με τους παίκτες όσο και με την διοίκηση.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, και ελπίζουμε σε μία μελλοντική και πάλι συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad