Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Το Δ.Σ. του Πολις Καλλιθέας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Μουριχίδη Ιορδάνη

Το Δ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Μουριχίδη Ιορδάνη . Προπονητή που αποτελεί ,μετά τον μακροβιότερο και αντικειμενικά πιο πετυχημένο στους πάγκους μας Σίμο Γιώργο, τον αμέσως επόμενο προπονητή που έχει κοσμήσει τον πάγκο του συλλόγου μας το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Έχει διετελέσει και αθλητής του ανδρικού τμήματος στην Δ΄Εσκανα ,Α΄προπονητής στην Δ΄Εσκανα το 2003-2004, στην Γ΄Εσκανα το 2005-2006 ,στην Γ΄Εθνική το 2014-2015 ως βοηθός αρχικά του ΜΥΡΙΟΥΝΗ Χρήστου και ως Α΄προπονητής το τελευταίο τέταρτο του πρωταθλήματος.Υπήρξε και για δύο χρόνια προπονητής του εφηβικού τμήματος του ΠΟΛΙΣ με ιδιαίτερες διακρίσεις .
Πτυχίουχος προπονητής Γ.Γ.Α.,λάτρης του σύγχρονου και ενθουσιώδη μπάσκετ και της δημιουργίας ομάδων οι οποίες αποτελούνται απο νέα παιδιά ,λογική με την οποία θα κινηθεί φέτος η ομάδα, αλλάζοντας οριστικά το προφίλ και την εικόνα του συλλόγου που στηριζόταν εδώ και μια 5ετία ουσιαστικά από μια δεμένη παρέα ,η οποία όμως έκανε δυστυχώς τον κύκλο της .
Δύσκολο και παράτολμο επιχείρημα που ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθεί η ομάδα μας για την δημιουργία ενός τόσο νεανικού ρόστερ ενισχυμένου με την εμπειρία 4-5 έμπειρων αθλητών και τον αειθαλή ηγέτη της Μπογδανίδη Αχιλλέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad