Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Δυσαρέσκεια στον Φωστήρα για τον ορισμό διαιτητή από τα Δωδεκάνησα.

Για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν γινόμαστε θεατές σε ένα έργο που δεν έχει τελειωμό, με την ΕΠΟ να πετάει… αετό για ακόμη μια φορά και να μην λαμβάνει υπόψιν -απ” ότι φαίνεται την κατάσταση- που επικρατεί στη χώρα. 
Θεωρούμε σαν ΑΠΟ Φωστήρας  αδιανόητο το γεγονός να ορίζεται για τέταρτη φορά φέτος διαιτητής από το Νομό Δωδεκανήσων σε εντός έδρας παιχνίδι, μετά από έξι ματς που έχουμε δώσει στο “Σπυρος Γιαλαμπιδης”. Μήπως, η αρμόδια αρχή θεωρεί ότι υπάρχει κάποια επιχορήγηση για τα σωματεία της Γ” Εθνικής και δεν το ξέρουμε; Μήπως δεν γνωρίζει ότι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ασχολούνται πρόσωπα που από το υστέρημα τους προσφέρουν στον αθλητισμό. 
Αυτό είναι όμως το ευχαριστώ, να αναγκάζονται οι ομάδες να πληρώνουν ποσά που είναι δυσβάσταχτα. Στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας πως γίνεται να ορίστηκε διαιτητής από την ευρύτερη περιοχή; Δεν γνωρίζουμε από που πηγάζει το μένος για το Φωστήρα, αλλά ζητάμε την κατανόηση της Ομοσπονδίας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
Πηγή : stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad