Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Νίκη του Φωστήρα επι του Παναρκαδικού με 1-0

Δεν τα κατάφερε ο Παναρκαδικός κόντρα στον Φωστήρα που γνώρισε την ήττα με 1-0 στο γήπεδο του Ταύρου από την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 
Πρώτη καλή φάση για τον Παναρκαδικό στον αγώνα, ήταν στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σταθόπουλος έσπασε μέσα στη μεγάλη περιοχή τη μπάλα για τον Σαλαπάτα, αλλά ο Μπαλασάκης διάβασε τη φάση αποσοβώντας τον κίνδυνο για τον Φωστήρα.


Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 37’, ύστερα από εκτέλεση φάουλ με τον Καπετάνο να βλέπει τη μπάλα για καλή του τύχη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.
 Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Μιάρης απέβαλλε τον τεχνικό του Παναρκαδικού, Παπαζαφειρόπουλο Θανάση για έντονες διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του.
 Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένοι για να ανοίξουν το σκορ στο γήπεδο του Ταύρου. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρουν δίχτυα καθώς στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Κράσι με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπετάνου, για το 1-0.
 Από την άλλη, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναρκαδικού πραγματοποίησε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Γιουκούδης, δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία στο πρώτο του παιχνίδι.
 Το τελικό σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του "άρχοντα" της αναμέτρησης, Μιάρη Εμμανουήλ, με τους παίκτες του "τριφυλλιού" να γνωρίζουν την ήττα από τον Φωστήρα για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
 Διατησία: Μιάρης Ε. (Πολυχρονιάδης Π., Οικονόμου Κ.)
 Η  11αδα του Φωστήρα: Μπαλασάκης, Κόπελας, Βλάχος, Μέντης, Ντάφλας, Καλημμέρης, Χαρίτος, Κράσι, Σκάρος, Μπιτσάνης
 Η  11αδα του Παναρκαδικού: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Καλυβάς, Δήμος, Αρώνης, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος, Καναβέτας, Καδάς, Σαλαπάτας
- See more at: http://www.arcadiasports.gr/index.php/football/g-ethniki/panarkadikos/43311-foneuse-kai-ton-panarkadiko-o-fostiras#sthash.k5QLe54w.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad