Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

AE Mοσχάτου:Έκτακτη Γενική Συνέλευση.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε Μοσχάτου, σε εφαρμογή του άρθρου 21 του ισχύοντος καταστατικού και σύμφωνα με τα καθοριζόμενα σε αυτό και μετά την πρόσφατη παραίτηση 6 μελών του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου,
Σ υ γ κ α λ ε ί
σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη της Α.Ε Μοσχάτου, που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου (Σολωμού & Κων/πολεως στο Μοσχάτο) και ώρα ενάρξεως την 19:00.
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.
  1. Ανακοίνωση Διοικητικού Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, από 19 Μαϊου 2016 έως 22 Μαρτίου 2017.
  2. Ανακοίνωση Οικονομικού Απολογισμού και Διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, από 19 Μαϊου 2016 έως 22 Μαρτίου 2017.
  3. Ανακοίνωση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής, για την διαχείριση του σωματείου, για την περίοδο, από 19 Μαϊου 2016 έως 22 Μαρτίου 2017.
  4. Συζήτηση και ψηφοφορία μεταξύ των μελών, για έγκριση ή μη των παρακάτω:
α. Διοικητικού Απολογισμού.
β. Οικονομικού Απολογισμού και Διαχείρισης και Απαλλαγή των Μελών του περχόμενου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
5. Εκλογή 3μελής Εφορευτικής Επιτροπής, για διενέργεια Αρχαιρεσιών σύμφωνα με το καταστατικό.
6. Οριστικοποίηση καταλόγου υποψηφίων μελών (Τακτικών & Αναπληρωματικών), για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του σωματείου.
7. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για εκλογή 11 Τακτικών και 3 Αναπληρωματικών Μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και 3 Τακτικών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, για 2ετή θητεία, σύμφωνα με το καταστατικό.
8. Ανακήρυξη Επιτυχόντων, από Εφορευτική Επιτροπή βάση σειράς επιτυχίας.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο, μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτης Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 27/3/2017, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης η οποία και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού παριστάμενων μελών σύμφωνα με το καταστατικό.
Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η μηνιαία συνδρομή κάθε μέλος, με απόφαση Γενικής Συνέλευσης, έχει καθοριστεί στα 5 Ευρώ.
Η προσέλευση όλων των μελών λόγω της σπουδαιότητας της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θεωρείται απαραίτητη.

Με τιμή
Το Δ.Σ της Α.Ε Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad