Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

΄Β ΕΣΚΑΝΑ ανδρών:Δύσκολες αναμετρήσεις εκτός έδρας για Ερμή Πειραιά και Γλυφάδα.

Δύσκολες αναμετρήσεις εκτός έδρας για Ερμή Πειραιά και Γλυφάδα που αγωνίζονται με τα Ταταύλα και την Δάφνη Αγίου Δημητρίου αντίστοιχα.Ο Ερμής Πειραιά τον τελευταίο καιρό παρότι βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την Ευριάλη  κερδίζει  τους αγώνες του με δυσκολία και ο επόμενος αγώνας του με τα Ταταύλα που είναι μία αξιόμαχη ομάδα θέλει πολύ προσοχή.
Η Γλυφάδα  παρότι έχασε το ντέρμπι με την Ευριάλη με ένα πόντο διαφορά μετά από αυτό το παιχνίδι έδειξε ότι ανέβηκε αγωνιστικά κάνοντας νίκες στα δύο επόμενα παιχνίδια της,όμως ο  εκτός έδρας της με   την Δάφνη Αγίου Δημητρίου φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολος και για να πάρει την νίκη θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ. Η αντίπαλό της θα επιδιώξει και αυτή την νίκη που θα της φανεί χρήσιμη στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Ντέρμπι θα έχουμε στο κλειστό της Αργυρούπολης ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΟΝΑ και την Τερψιθέα που θα παλέψουν για την νίκη δύο ισάξιες ομάδες της κατηγορίας.
Ο Λέων Μοσχάτου που δεν πάει καλά τελευταία στα εντός έδρας του παιχνίδια θα προσπαθήσει για την νίκη απέναντι στην γηπεδούχο   ΕΑ Νίκαιας ώστε να ανασάνει βαθμολογικά και να αποφύγει  τους  αγώνες των  "play out" , αυτό δεν φαίνεται ότι θα το πετύχει εύκολα μιας και η αντίπαλό του δείχνει καλά σημάδια βελτίωσης το τελευταίο καιρό.

Η Προοδευτική που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δείχνει ότι δεν θέλει να καταθέσει τα όπλα τόσο νωρίς και θα παλέψει για την νίκη απέναντι στο Παννεαπολικό που και αυτός καίγεται για τους βαθμούς της νίκης.

Η βελτιωμένη αγωνιστικά  Ένωση Νέας Περάμου/Μεγάρων θα παλέψει στο γήπεδό της με τον δυνατό Αστέρα Αγίου Δημητρίου ώστε να πετύχει την νίκη που θα της δώσει ελπίδες για την συνέχεια.

Εύκολο παιχνίδι θα δώσει στο γήπεδό της και η πρωτοπόρος ομάδα της Ευριάλης με τον Τελαμώνα που προέρχεται από νίκη  επί της Προοδευτικής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad