Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Final-8 ΕΣΠΕΔΑ:Σημαντική νίκη των κορασίδων του Αίολου Ταύρου επι της Δραπετσώνας με 3-2 σετ.

Σημαντική νίκη για την ομάδα των κορασίδων μας καθώς ισοφάρισαν στις νίκες την ομάδα της Δραπετσώνας για το Final-8 Εσπεδα. Ωραίος αγώνας και από τις δύο ομάδες με καλές φάσεις και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα από όλες τις αθλήτριες. Ωστόσο η ομάδα μας πήρε την νίκη με 3-2 σετ και τώρα όλα θα ξεκαθαρίσουν στον 3ο και τελευταίο αγώνα όπου ο νικητής ς θα συμμετάσχει και στο final-4. Εως τώρα οι ομάδες που καταρτίζουν το Final-4 είναι ο ΟΣΦΠ, το Περιστέρι και ο Πορφύρας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη  και ευχόμαστε το καλύτερο. Η ημερομηνία του 3ου και καθοριστικού αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση. 

Καλή η διαιτησία των κκ Γεωργάκη Κ. και Μπενίση Π.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006Δημητρακάκος Π. (προπονητής)
Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Κωτογλίδου Π., Διονυσοπούλου Ο., Ιγνατίου Β., Πετράκη Δ., Πιπεράκη Σ., Αφεντουλίδη Β., Λουκοπούλου Μ., Μπιράτσι Ε., Κολοκοτρώνη Α.

Δας Δραπετσώνα: Χατζηδημητρίου Ο. (προπονήτρια)
Νιώτη Κ., Νόου Ε., Βούλγαρη Δ., Χάνου Σ., Μαρκουτσά Κ., Θωμαϊδου Α., Καρούσου Δ., Καμινάκη Φ., Μοϊρα Α., Ιωάννου Ι., Μαρκάκη Μ., Ιωάννου Ι. (Κων) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad