Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φωστήρας που νίκησε την Αχαική με 1-0.

Αρκετά καλή εμφάνιση του ΦΩΣΤΗΡΑ που νίκησε την Αχαική με 1-0.
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ στο πρώτο ημίχρονο είχε καθολική υπεροχή, αλλά υστερούσε στο τελείωμα των φάσεων.
Κινητήριος δύναμη για τον φονέα ήταν ο Χαρίτος από δεξιά, ο Κουτσούμπας από αριστερά αλλά και οι εμπνεύσεις του Σπύρου Δωροβίνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ μπήκε το ίδιο ορεξάτος και στο 54' κέρδισε φάουλ 3-4 μέτρα έξω από την περιοχή. Ο Δωροβίνης, με τον ... γνωστό του τρόπο έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της Αχαικής Δρακόπουλου.
Στο σημείο αυτό και ενώ οι παίχτες πανηγύριζαν, ο Μεντής συνεπλάκη με αντίπαλό ποδοσφαιριστή και ο παίχτης του ΦΩΣΤΗΡΑ οδηγήθηκε με κόκκινη κάρτα στα αποδυτήρια.
Έτσι οι γηπεδούχοι έπρεπε να διαχειριστούν το παιχνίδι για 35 λεπτά με παίχτη λιγότερο. Αυτό έδωσε ... μέτρα στο γήπεδο για την Αχαική, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, παρά μόνο στο 70' σε κεφαλιά εξ επαφής του Κωστούλα, όπου ο Κουρεπίνης έκανε την απόκρουση του αγώνα (ίσως και της χρονιάς)
Μεγάλο τόλμημα του Κώστα Αρζένη που ξεκίνησε την ενδεκάδα με τους νεαρούς Μπούρα και Κουτσούμπα και δικαιώθηκε απόλυτα!

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Κορεπίνης, Μπούρας, Μανδύλης, Καλημέρης, Μεντής, Ρόκας, Κουτσούμπας (60' Βλάχος), Χαρίτος, Κρόλ (89' Βεζύρης), Δωροβίνης (88' Ντάφλας), Σκάρος.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος (40' λ.τ. Αποστολόπουλος), Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος, Δριμάλας (60' Μικελάτος), Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Γεωργόπουλος, Ρουμπάτος (62' Παπαδάτος).

http://fostiras-1926.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad