Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αντώνης Μπούτσης:Η καθαριότητα, είναι και εκ περιτροπής, στα γήπεδα του Ταύρου...


O Aντώνης Μπούτσης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook απάντησε   στην σημερινή ανακοίνωση του Δήμου για το γήπεδο του Φωστήρα
Αναλυτικότερα:
"Από την πρώτη στιγμή, των εκατέρωθεν ανακοινώσεων Δημοτικής Αρχής και Διοίκησης Φωστήρα για το γηπεδικό, έκρινα σκόπιμο να αναδείξω τα σημαντικά προβλήματα της φύλαξης, της καθαριότητας και της συνολικότερης εικόνας του περιβάλοντος χώρου του Δημοτικού Γηπέδου Σπ. Γιαλαμπίδης-Φωστήρας.
Διαβάζοντας την σημερινή πολυσέλιδη απάντηση της Δ.Αρχής:
- Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο θέμα της φύλαξης του συγκεκριμένου, αλλά και όλων των άλλων δημοτικών γηπέδων στον Ταύρο και αυτό γιατί δεν υπάρχει.
Και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις, για λύση του συνολικότερου προβλήματος φύλαξης, όλων των κρίσιμων δημόσιων χώρων.
- Η βιαστική αναφορά στην καθαριότητα των αθλητικών χώρων και μάλιστα τις εργάσιμες ώρες, όπως η ίδια η ανακοίνωση αναφέρει, δεν απαντά στην ανάγκη καθαριότητας και τις απογευματινές ώρες καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό αθλουμένων, κάνει χρήση τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα.
Άσε δε, που η καθαριότητα, είναι και εκ περιτροπής, στα γήπεδα του Ταύρου...
- Όσο για τον περιβάλοντα χώρο του συγκεκριμένου γηπέδου, τουαλέτες, μάντρα, χορταριασμένοι χώροι κ.λ.π, αψευδής μάρτυρας οι φωτογραφίες που το Moschatomag.com, παρουσίασε στο χθεσινό του ρεπορταζ, στα πλαίσια του χθεσινού αγώνα του Φονέα, τις οποίες και κοινοποιώ προς κάθε χρήση!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad