Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Γ' Εθνική(1ος όμιλος):Τα πάνω κάτω έφερε η εκτός έδρας νίκη του Ικαρου Καλλιθέας επι του Εσπερου Πατρών με 64-70.

Τα πάνω κάτω ήρθαν μετά από το εξ αναβολής αγώνα για τον πρώτο όμιλο της 
΄Γ Εθνικής όπου ο  Ικαρος Καλλιθέας νίκησε εκτός έδρας τον  Εσπερο Πατρών με 64-70 και έτσι δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή του.

Επίσης αυτή η εξέλιξη δημιουργεί πολλές ελπίδες για μια ακόμη ομάδα της 
Ά ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών  για  να παραμείνει στην κατηγορία αυτή(Ίσως υποβιβαστούν 4 ομάδες αντι 5).

Στο μεταξύ   έχουν ξεκινήσει οι αγώνες των 'play out'.
και   η ΑΕ Καλλιθέας έχει σε νίκες 3-2 την Ελευθερία Μοσχάτου και το Πέραμα έχει σε 3-1 νίκες την ΑΕΣΕΛ όπου οι δύο τελευταίες υποβιβάστηκαν στην 'Β ΕΣΚΑΝΑ.

Σε λίγη ώρα θα έχουμε την  πρώτη αναμέτρηση   για τα "play out"   ανάμεσα στην ΑΕ Καλλιθέας  και το Πέραμα,   αβαντάζ έδρας  έχει η πρώτη ομάδα όπου το (σκορ σε νίκες είναι 1-1) και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Τα σενάρια παραμονής στη Γ’ Εθνική (Νότος)

    Το φοβερό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φτάνει στο τέλος του, με δύο αγωνιστικές να απομένουν και πέντε ομάδες από τους δύο ομίλους του Νότου να αγωνιούν, «κυνηγώντας» μόλις δύο θέσεις που θα τις κρατήσουν στην κατηγορία.
Άλλη μία χρονιά στη Γ’ Εθνική θα έχει δραματικό φινάλε, με πέντε ομάδες στους δύο ομίλους του Νότου να παλεύουν για την παραμονή τους. Μόνο δύο όμως, θα καταφέρουν να σωθούν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Superbasket.gr, είναι βέβαιο πως πέντε ομάδες από τον 1ο όμιλο και τέσσερις από το 2ο θα υποβιβαστούν στις τοπικές κατηγορίες, με το ενδεχόμενο του μπαράζ να μην υφίσταται.
Ξεκινάμε από το 1ο όμιλο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Κεραυνός Αιγίου έχει κερδίσει την παραμονή του, αφού το μοναδικό σενάριο που τον φέρνει κοντά στη «ζώνη» του υποβιβασμού, είναι μία τριπλή ισοβαθμία με Άρη Πετρούπολης και Πεύκη ή Ίκαρο Καλλιθέας, όπου υπερτερεί μαζί με τον Άρη Πετρούπολης σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Επομένως, δεν τον υπολογίζουμε στα σενάρια μας.

Περισσότερα στο https://www.superbasket.gr/ta-senaria-paramonis-sti-g-ethniki-notos/  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad