Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αγώνας αλμάτων και 5.000μ. στo "νέο" στάδιο Καλλιθέας

Το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαΐου στο ανακαινισμένο στάδιο της Καλλιθέας θα γίνουν οι 6οι αγώνες αλμάτων τους οποίους διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας ενώ 
είναι υπό την αιγίδα της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής.
Στους αγώνες αλμάτων  μπορούν να πάρουν μέρος αθλήτριες και αθλητές των κατηγοριών ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων οι οποίοι να συμπεριλαμβάνονται στους καλύτερους-ες 16 με βάση τους στατιστικούς πίνακες του 2016 αλλά και αυτούς του 2017 στους οποίους περιλαμβλάνονται οι μέχρι τώρα αγώνες. 
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 24/05/2017 στην Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: segaspeiraia@gmail.com.
 
Παράλληλα με τους αγώνες αλμάτων στο στάδιο της Καλλιθέας θα διεξαχθούν και δύο σειρές 5.000μ. για ανεξάρτητους αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 
 
Ειδικά για τον αγώνα 5.000μ. οι εγγραφές γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα www.kallithearun.gr υπάρχει ειδικό Banner στην αρχική σελίδα, έως τις 24/05/2017. 
 
Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη, το ωρολόγιο πρόγραμμα και το έντυπο δήλωσης ΕΔΩ 
 
Προς τιμή του Εμιγιάν 
Οι αγώνες αλμάτων του Φιλαθλητικού Καλλιθέας διεξάγονται για 6η χρονιά ενώ το 2016 έγιναν προς τιμήν του Ρόμπερτ Εμιγιάν το Σάββατο 14 Μαΐου στον Άγιο Κοσμά λόγω επισκευής του σταδίου της Καλλιθέας. 
Ο μεγάλος Αρμένιος αθλητής ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες, κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος με 8,86μ. έχει προσκληθεί από τους διοργανωτές και φέτος.

http://segas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad