Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο Μοσχατιώτης μπασκετμπολίστας του Ιωνικού Νίκαιας Θοδωρής Βασιλόπουλος δήλωσε οτι «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας μέσα στη χρονιά»

Το ionikosbc.gr, μετά το τέλος τους νικηφόρου παιχνιδιού με την ΚΑΠ όπου και έριξε την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος, μίλησε με τον Θοδωρή Βασιλόπουλο σχετικά με την απόδοση της Ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι, αγωνιστικά, για την εικόνα που παρουσίασε ο Ιωνικός κατά τη διάρκεια της χρονιάς, την προσωπική του επίδοση, την τελική κατάταξη των ομάδων αλλά και τη γνώμη του για την ποιότητα του πρωταθλήματος.
Τελευταία αγωνιστική σήμερα, κλείσαμε με νίκη. Ένα πρώτο σχόλιο για το τελευταίο αυτό παιχνίδι, ως κατακλείδα όλης της χρονιάς, αγωνιστικά.
Η απόδοσή μας σήμερα έδειξε πως για τελευταία αγωνιστική, ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε ένα πλάνο, δεν τα παρατήσαμε, άσχετα που δεν είχαμε στόχους. Παίξαμε ο καθένας για τον εαυτό του και για τον Ιωνικό και τη φανέλα του. Κάναμε μία εύκολη νίκη.

Γενικά, για τη χρονιά, δεδομένου ότι είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, φτάσαμε στο σημείο να είμαστε 4οι από το τέλος, έπειτα φθάσαμε σε σημείο να βρισκόμαστε και στην 3η θέση και να διεκδικούμε άνοδο. Να τα παίζουμε όλα για όλα και να χάνουμε οριακά από τον Εργοτέλη και μετά η χρονιά πήρε το δρόμο της όπως τα ξέρουμε. Ένα γενικότερο σχόλιο.
Γενικά, όλη τη χρονιά, μπορώ να πω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ανεξάρτητα από τους τραυματισμούς που είχαμε πάρα πολλούς και σε παίκτες πρώτης γραμμής. Μετά το τέλος του Α’ Γύρου που βρεθήκαμε να κινδυνεύουμε, καθίσαμε μεταξύ μας οι παίκτες και αναρωτηθήκαμε «τι κάνουμε;» και με την έλευση του προπονητή (Γούναρη) άλλαξε τελείως η εικόνα μας, κάνοντας πρωταθλητισμό. Δυστυχώς ήρθαν δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και σβήσανε τα όνειρά μας για κάτι ακόμα καλύτερο.

Τώρα, όσον αφορά εσένα, γιατί κατά γενική ομολογία ήσουν ο τελευταίος κυριολεκτικά παίκτης που ενσωματώθηκε στην Ομάδα μας, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή (τελευταία μέρα των μεταγραφών). Παρ’ όλα αυτά, άδραξες την ευκαιρία, την έπιασες από τα μαλλιά. Ξεκίνησες με χαμηλές στροφές αλλά σταδιακά ανέβασες κατακόρυφα, φθάνοντας σε σημείο να ξεκινάς και πεντάδα. Πως νιώθεις για αυτήν την εξέλιξη;
Βοηθήθηκα πάρα πολύ με την έλευση του τελευταίο προπονητή, του κ. Γούναρη. Έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που είχα και την ψυχολογία μου. Όταν όλη η Ομάδα άρχισε να πηγαίνει καλά, ανέβηκα και εγώ και έτσι πήρα τις ευκαιρίες μου, βάσει της εικόνας της Ομάδας, πάντα.

Ένα γενικότερο σχόλιο για το πρωτάθλημα. Άνοδος για Περιστέρι – Μαρούσι, υποβιβασμός για Κρόνο Αγ. Δ. – Εργοτέλη – Απόλλωνα – ΚΑΠ. Ήταν δίκαιη η τελική κατάταξη των ομάδων;
Σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των ομάδων, μπορώ να πω πως ήταν πάρα πολύ δίκαιη η βαθμολογία, ανεξάρτητα από την αρχή της χρονιάς και το πως ξεκίνησαν οι ομάδες. Βάσει της συνέπειας που έδειχναν σε κάθε αγωνιστική, είναι δίκαιη η βαθμολογία.

Το γεγονός ότι ο Ιωνικός δέχθηκε ήττες από ομάδες που υποβιβάστηκαν (π.χ. δις από τον Εργοτέλη, μία ήττα από Κρόνο) ή από ομάδες που τερμάτισαν κάτω από εμάς, γενικά, δείχνει κάτι; Βέβαια, από την άλλη, κερδίσαμε και ομάδες που τερμάτισαν πάνω από εμάς (π.χ. δις τον Παπάγου). Όλο αυτό δείχνει κάτι για την ποιότητα του πρωταθλήματος;
Για την ποιότητα του πρωταθλήματος φαίνεται πως όλα τα ματς μπορεί να τα κερδίσεις και να τα χάσεις. Σαν Ιωνικός πάντως, δε μπορώ να πω πως υποτιμήσαμε τις άλλες ομάδες (που υποβιβάστηκαν). Όλα τα ματς τα παίξαμε στα ίσια, με ότι είχαμε και δεν είχαμε, ματώνοντας τη φανέλα σε κάθε αγώνα, αλλά δυστυχώς ήρθαν τα αποτελέσματα με τις ομάδες που υποβιβάστηκαν και δε μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, μέχρι το τέλος.

Κάτι τελευταίο που θα ήθελες να πεις στον κόσμο αλλά και γενικότερα, ως κατακλείδα;
Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μας έδειξαν εμπιστοσύνη και η διοίκηση και οι προπονητές και από ένα σημείο και μετά, ειδικά από το Β' Γύρο και έπειτα, δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε και ποιος πραγματικά είναι ο Ιωνικός.

Πηγή:http://ionikosbc.gr/index.php/news/700-vasilopoulos-adikisame-tous-eaftoys-mas-mesa-sti-xronia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad