Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Θρίαμβος της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους


Θρίαμβος για τα ελληνικά χρώματα στο Βέστφολντ της Νορβηγίας! Η ομάδα Γυμναστικής για Όλους της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων κέρδισε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα «World Gym For Life Challenge».
Η ελληνική ομάδα έλαμψε στο αποχαιρετιστήριο γκαλά της διοργάνωσης, όπου ήταν μία από τις 17 φιναλίστ που διεκδίκησαν το βαρύτιμο τρόπαιο «Μπρούνο Γκράντι», δηλαδή τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, που απονέμεται κάθε τέσσερα χρόνια στην κορυφαία ομάδα Γυμναστικής για Όλους του πλανήτη.
Παρουσιάζοντας ένα υπερθέαμα γυμναστικής και χορού με θέμα «Τhe Wolves And The Moon», οι «λύκοι» της προπονήτριας Ολυμπίας Δραγούνη... σεληνιάστηκαν και μάγεψαν κριτές και θεατές, κερδίζοντας την «πρωτιά». Στιγμές που, μαζί με την συγκινητική ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου που ήρθε αμέσως μετά, είναι βέβαιο ότι η Ολυμπία Δραγούνη, οι συνεργάτιδές της Γαβριέλα Καραγιάννη και Κάρλεν Καραευαγγέλου και φυσικά η καταπληκτική ομάδα της, δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Η ανακοίνωση του ελληνικού θριάμβου, η απονομή του τροπαίου και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου:
Στο 3ο «World Gym For Life Challenge 2017», στο οποίο από ελληνικής πλευράς συμμετείχε και ο ΓΣ Τιτάνας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στον όμιλο «Small Gymnastics And Dance Groups», έλαβαν μέρος περισσότεροι από 2.000 αθλητές από 23 χώρες, αριθμός που αποτέλεσε ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, ενώ για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκαν και οι πέντε ήπειροι του πλανήτη, σ’ ένα αθλητικό γεγονός που ξεκίνησε το 2009 και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια με ολοένα μεγαλύτερη ανταπόκριση και επιτυχία.

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων
http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad