Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Α.Ε. Μοσχάτου Ακαδημία Ποδοσφαίρου:Μήνυμα προς τους γονείς.

Αγαπητοί Γονείς
Σας καλωσορίζουμε στην Ακαδημία μας και ευχόμαστε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία ,με στόχο την καλύτερη και αρτιότερη προετοιμασία, την διασκέδαση, την καλή υγεία και την καλλιέργεια των αρχών του Ευ Αγωνίζεσθαι. Τα παιδιά μας, μόνο κέρδος έχουν από τη συμμετοχή τους στην Ακαδημία της Α.Ε Μοσχάτου, ανεξάρτητα αν σε κάθε δραστηριότητα θα έχουν μικρή ή μεγάλη συμμετοχή.
Η συμμετοχή των παιδιών στην Ακαδημία μας και στις δραστηριότητες της τα βοηθάει να αναπτύξουν την Ομαδικότητα, τον Σεβασμό, την Φιλία την Πειθαρχία και να μάθουν ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από την υπομονή την προσπάθεια και την άριστη συνεργασία με τους συναθλητές και προπονητές τους.
Τον χρόνο που πέρασε καταφέραμε και αποδείξαμε με πράξεις πως το ποδόσφαιρο μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και να τα βοηθήσει να χαίρονται την κάθε στιγμή, χωρίς να υπάρχει η πίεση της νίκης.
Επικεντρωνόμαστε στο μοντέλο της μακρόχρονης αθλητικής ανάπτυξης των παιδιών και όχι στο αποτέλεσμα του αγώνα!
Βασική μας επιδίωξη είναι, η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση.
Στόχος μας είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών με έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής και την εφαρμογή της μέσα από την ελευθερία της σκέψης και της λήψης αποφάσεων.
Δίνουμε έμφαση στην σωστή διαδικασία.
Μέσα από τις διαδικασίες της ακαδημίας μας, προσφέρουμε και ενισχύουμε την δυνατότητα των παιδιών να αναπτύξουνε σωστά την προσωπικότητα τους, την αυτοπεποίθηση τους και αποκτώντας κριτική σκέψη , να παίξουνε ποδόσφαιρο και να διασκεδάσουν.
Σας θέλουμε αρωγούς και υποστηρικτές με ενεργό ρόλο στις διαδικασίες της ακαδημίας μας!!!
Οι γονείς / κηδεμόνες όλων των αθλητών είναι και πρεσβευτές της Ακαδημίας μας και περιμένουμε από αυτούς να δώσουν το παράδειγμα της καλής συμπεριφοράς και να καλλιεργούν ένα φίλαθλο πνεύμα που αρμόζει στον ρόλο τους.
Η ύπαρξη εμπιστοσύνης ,καλής διάθεσης , σεβασμού και ειλικρινής συνεργασίας με τους προπονητές, και τους συντελεστές της ακαδημίας θα δημιουργήσουν ένα θετικό περιβάλλον με στόχο την αγάπη και την μεγαλύτερη εξέλιξη της αθλητικής μας οικογένειας.
Η βοήθεια σας είναι σημαντική και κάθε καλοπροαίρετο σχόλιο ή παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτα.
Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad