Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Aγχωτική νίκη -πρόκριση στην παράταση του Μοσχάτου επι του ΑΟ Κορυδαλλού με 3-1 για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά.(video)

Σε ένα δραματικό αγώνα που έφτασε στην παράταση για να βγει ο τελικός νικητής για να περάσει  στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Περαία η ΑΕ Μοσχάτου νίκησε με 3-1  τον πολύ μαχητικό ΑΟ Κορυδαλλού που κοίταξε στα ίσα το  καλύτερο Μοσχάτο που κατάφερε  στο 6' ΄λεπτό της παράτασης να κάμψει την σθεναρή του αντίσταση και έτσι πήρε την πολύτιμη πρόκριση.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά τον σημερινό αγώνα  μπόρεσε και προηγήθηκε στο 23' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαμίχα από δεξιά κάνοντας το 

1-0.Στην συνέχεια έχοντας την πλήρη υπεροχή έχασε και άλλες κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει το δεύτερο γκολ,όμως πήγε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ υπέρ του.
Στην επανάληψη πολύ νωρίς στο 51' αιφνιδιάστηκε από τον πολύ καλό και μαχητικό αντίπαλό του και ισοφαρίστηκε σε 1-1 με γκολ του Στριγκώνη.Η ψυχολογία  άλλαξε  της αντιπάλου ομάδα θετικά,  όπου κατάφερε να πιέσει την ομάδα μας και να πάει τον αγώνα στην παράταση.
Στο έκτο λεπτό αυτής ο Μπόυγιας με εξαιρετική κεφαλιά μέσα στην περιοχή του ΑΟ Κορυδαλλού λύτρωσε το Μοσχάτο κάνοντας το 2-1,λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Γκορόγιας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.  


Stefanos Fanaritis
Προχωράμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αγχωτική νίκη απέναντι στην νεανική ομάδα του ΑΟ Κορυδαλλού. Δουλεμένη ομάδα, νεανική με ταλέντο, καθαρή , παίζει δυνατά και με πάθος χωρίς αντιαθλητικα χτυπήματα. Μπράβο σε αυτά τα παιδιά, στον προπονητή τους Κύριο Αλιφερακη για το έργο του και στην διοίκηση για το ήθος τους και την πολύ ωραία προσπάθεια που καταβάλλουν. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί ένα όμορφο παιχνίδι. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στο φίλο σωματείο του Κορυδαλλού. 
Εμείς ως ΑΕΜ συνεχίζουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας, κρατώντας το καλό αποτέλεσμα και κάνοντας την ανάλογη αυτοκριτική μας όπως πάντα, ώστε να βελτιωνόμαστε. 
Συγχαρητήρια στους εξαιρετικούς διαιτητές του παιχνιδιού κκ Πουλοπουλο, Κουτσουμπού και Κορώνα.


Α.Ε. Μοσχάτου FC 
Αγχωτική νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας που επιβλήθηκε δίκαια του
ΑΟ Κορυδαλλού με 3-1 στην παράταση.
Η ομάδα μας κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε με γκολ του Μπαμιχα και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χάνοντας πάρα πολλές κλασσικές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Τζουλιανο Μπαχα αλλά δε κατάφερε να "καθαρίσει" το ματς και έτσι "μίλησε" ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, όταν ο Κορυδαλλός στη μοναδική φάση που έκανε ισοφάρισε και έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο της παράτασης.
Εκεί η ομάδα μας συνεχίζοντας να πιέζει πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τους Μπουγια και Γκορογια σφραγίζοντας την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου.
Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο πρωινό εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Πειραιά όπου η νίκη και η διατήρηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι μονόδρομος,με το τεχνικό τιμ να πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση από την παράταση παρά τις παρά πολλές αλλαγές που έγιναν στην 11αδα.


περισσότερα σε λίγο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad