Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Πολις Καλλιθέας:H ομάδα μας έπεσε θύμα ενός προμελετημένου σχεδίου .



Δυστυχώς σήμερα η ομάδα μας επεσε θύμα ενός προμελετημένου σχεδίου . Σχεδίου που ελεγε οτι πάση θυσία επρεπε αυτή η ομάδα να χάσει την ελπίδα μίας νίκης απέναντι στην ισοδύναμη και κατά τ'άλλα συμπαθή ομάδα της Δάφνης Αγ.Δημητρίου. Το σχέδιο αυτό κλήθηκαν να υλοποιήσουνε οι τρείς διαιτητές του αγώνα Φραγκούλη , Τσιγώνης και Τούσης με μεγάλο πρωταγωνιστή και αρχηγό την κα Φραγκούλη. Φαλτσοσφυρίγματα , καταλογισμός φάουλ σε λάθος παίχτες, απειλές προς παίκτη της ομάδας για τεχνική ποινή , καταλογισμός τεχνικής ποινής για ανύπαρκτο λόγο και στο τέλος αποβολή του προπονητή της ομάδας κου Λούντζη χωρίς αιτιολόγηση της αιτίας απετέλεσαν το ρεπερτόριο της εν λόγω διαιτητού .
Απο την αρχή του αγώνα και με εντονα σημάδια της προκατάληψης απέναντι στην ομάδα μας ,το διαιτητικό τρίο φάνηκε οτι είχε απόφασισει για το ποιός θα είναι ο νικητής και ποιός ο ηττημένος του αγώνα . Το Πόλις Καλλιθέας εκφράζει , την εντονη διαμαρτυρία του και δυσαρέσκεια ,και μετά τα οσα συνέβησαν στον σημερινό αγώνα ζητά απο την ΕΣΚΑΝΑ οι εν λόγω διαιτητές και κατά κύριο λόγο η κα Φραγκούλη να μην ξαναδιαιτητεύσουν αγώνα του Πόλις Καλλιθέας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad