Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Aσχημη εμφάνιση για την ΑΕ Μοσχάτου που ηττήθηκε εκτός έδρας με 5-0 απο τον ΑΟ Περιστερίου


To Mοσχάτο πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΑΟ Περιστερίου  με 5-0.Η ομάδα μας έδειξε χωρίς λόγω μεγάλη χαλαρότητα και δίκαια ηττήθηκε με αυτό το ευρύ σκορ.Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές αυτά τα φιλικά με καλές ομάδες γίνονται για να δοκιμαστούν όλοι οι παίκτες και δεν μετράει το αποτέλεσμα.Η ομάδα μας δεν κατέβηκε από την αρχή πλήρης και μετά από δύο λάθη της έχανε στο ημίχρονο με 2-0.
Στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής μας έβαλε 2-3 παίκτες ποιο δυναμικούς(Μπουλά,Σούφλα,Καραπιπέρη) και ανέβηκε αρκετά η απόδοση της ομάδα μας όπου με τον Πόλυ που βρέθηκε δυο φορές μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα  δεν  κατάφερε να πετύχει το 2-1.Έτσι και πάλι σε μία ξαφνική  αντεπίθεση του πολύ καλού για σήμερα Περιστερίου έγινε το 3-1, από εκεί και μετά έπεσε η ψυχολογία του Μοσχάτου και επειδή όπως προείπαμε έγιναν και  απαραίτητες αλλαγές διαμορφώθηκε το άσχημο για εμάς 5-0.

Η ομάδα μας με την σημερινή της απόδοση  έδειξε κάποιες αδυναμίες που ίσως για καλό φάνηκαν τόσο νωρίς μιας και υπάρχει αρκετός χρόνος για την βελτίωσής τους.

Ο αντίπαλος 'ηταν πολύ καλή ομάδα που σίγουρα με τόσο καλούς επιθετικούς παίκτες(νούμερο 9 ,10) θα έχει πολύ καλή τύχη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών που συμμετέχει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad