Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μπάσκετ τελική φάση ''play off''--Έτοιμα τα κορίτσια της Ελευθερίας Μοσχάτου για την πρώτη εκτός έδρας αυριανή μάχη με το Παλαιό Φάληρο στο ΣΕΦ.H ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία.


Τα κορίτσια μας δείχνουν αρκετά έτοιμα για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση τους (19:00 μμ) με το Παλαιό Φάληρο στο βοηθητικό στάδιο του Ειρήνης και Φιλίας.Τις  τελευταίες ημέρες της  προετοιμασία τους  δεν είχαν κάποιο πρόβλημα και πλέον περιμένουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να αρπάξουν την ευκαιρία της πρώτη  νίκη από την δυνατή ομάδα του Παλαιού Φαλήρου και φαβορί σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της Ελευθερίας Μοσχάτου κυρίου Τσαραπατσάνη(δηλώσεις που έχει κάνει στο blog μας) . 

Το παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, να μην ξεχνάμε ότι στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα η ομάδα μας έχασε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ένα καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Σημασία έχει ότι όποιος θα έχει το καθαρό μυαλό αλλά και την αποφασιστικότητα θα είναι ο αυριανός νικητής όπου και θα πάρει και το προβάδισμα για την συνέχεια.

Ελπίζουμε ότι από αυτή την μάχη τα πρώτα χαμόγελα θα έρθουν για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας σε αυτή την καθοριστική αναμέτρηση θα έχει κοντά της  αρκετό μπασκετικό φίλαθλο Μοσχατιώτικο κοινό όπου θα την ενθαρρύνει όπως και στον τελικό κυπέλλου της ΕΚΑΝΑ στο Άγιο Δημήτριο.  

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad