Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Νίκες σημείωσαν οι ομάδες του Ικαρου Καλλιθέας (Παιδικό-Εφηβικό) στο πρώτο αγώνα που έδωσαν για την δεύτερη προκριματική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ επι της Προοδευτικής με 71-41(14-13,34-20,56-34,71-41) και του Αλίμου 80-48(21-18,37-26,61-34,80-48) αντίστοιχα.



Στον πρώτο αγώνα του ο Ίκαρος Καλλιθέας για τον θεσμό τον "play off"αντιμετώπισε την ομάδα της Προοδευτικής στο γήπεδο της Εθνικής Αντιστάσεως που βγήκε δεύτερη στην Β' κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ.Όμως με το ξεκίνημα η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Ικάρου και τον αντιμετώπισε ίσον προς ίσον με αποτέλεσμα να τον δυσκολέψει αρκετά το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα (14-13) μάλιστα ο Ίκαρος κάνοντας 9 φάουλ εκ των οποίων 3 ο Σκούφης   έστειλε αρκετές φορές τον αντίπαλό του να εκτελέσει βολές.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα παιδιά του Ζαφειράκη άρχισαν να βρίσκουν σιγά-σιγά τον καλό τους εαυτό και γρήγορα έκαναν το 22-16,30-20 και πήγαν στα αποδυτήρια με το 34-20.
Στην συνέχεια του αγώνα κατάφεραν να κυριαρχήσουν του αντιπάλου τους ανεβάζοντας το σκορ σε 56-34 και το τελικό 71-41όπου στο τελευταίο δεκάλεπτο χρησιμοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι νεαροί παίκτες της σημερινής δωδεκάδας.

Την επόμενη τρίτη ο Ίκαρος θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Προοδευτικής στο γήπεδο του Κορυδαλλού επιδιώκοντας να διπλασιάσει τις νίκες του.  

Τον αγώνα διετήτευσαν οι Πόντας και Αναγνώστου.

Ικαρος Καλλιθέας
(Ζαφειράκης,Βαλληνδράς):Σκυφτός,Δήμος,Πασσαλίδης,Σκούφης,Τάρλας,
Παππαδάκης,
Η Κυρία Κλαδούχου ήταν η προπονήτρια  της ομάδας της Προοδευτικής η οποία μας εντυπωσίασε με τον τρόπο που ενθάρρυνε τους παίκτες της καθολιν την διάρκεια του αγώνα.  
Μακρυθανάσης,Ζορμπάς,Σαλέχ,Χατζηβέρογλου,Κουρέπης, Μακρίδης.
Από το σημερινό αγώνα απουσίασαν οι αδελφοί Αλεξανδρόπουλοι οι οποίοι  είναι τραυματίες,τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση και γρήγορα να επανέλθουν την αγωνιστική δράση της ομάδας τους.


     


Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad