Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Οι 10 πιο όμορφες αθλητικές ρεπόρτερ! (pics).

Βγαίνουν στο… γυαλί και κάνουν τους οπαδούς των ομάδων να τα χάνουν

Είναι όμορφες, είναι έξυπνες και ξέρουν τι είναι το οφσάιντ, γιατί είναι δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ.
Το ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ τολμάει να κάνει καλλιστεία στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας επιλέγοντας τις 10 πιο όμορφες συναδέλφους που τις βλέπει και το…. γυαλί της τηλεόρασης ή των οθονών των υπολογιστών μέσω των web tv (χωρίς παρεξήγηση για τις υπόλοιπες).
Βέβαια για να μην αρχίσουν τα μαλλιοτραβήγματα η σειρά είναι τυχαία και την επιλογή της καλύτερης την αφήνουμε σε εσάς.
Λίλα Κουντουριώτη: Οι τηλεθεατές τη γνώρισαν πριν από περίπου μία δεκαετία, όταν παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων του Alter. Ένα κορίτσι ταυτισμένο με τις ευρωπαϊκές βραδιές των ελληνικών ομάδων, αφού παρουσιάζει εδώ και χρόνια Champions League και Europa League στη Nova, της οποίας είναι μέλος από το καλοκαίρι του 2013. Η όμορφή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» κάθε Κυριακή, πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Στέλιο Βυτογιάννη.
Τζούλια Κοφίτσα: Δουλεύει ως δημοσιογράφος τα τελευταία 12 χρόνια. Έχει κάνει ρεπορτάζ και έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές των αθλητικών καναλιών της Nova. Κάνει ρεπορτάζ πάγκων συλλέγοντας όλα όσα θα άθελε να ξέρει ο τηλεθεατής από τα «μυστικά» των προπονητών.
Έλενα Παπαδοπουλου: Ξεκίνησε δειλά-δειλά από το SPORT TV κανόνας μαζί με την Αγγελική Παπαμιχαήλ εκπομπή, συνέχισε με το Ooops στο Action 24, βρέθηκε μέχρι και το BLENDER για να φτάσει στον OTE TV. Η Έλενα που θα μπορούσε να είναι δικηγορίνα αλλά επέλεξε να ακολουθήσει την «αρρώστια» της που είναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο άφησε πίσω της την μελαχρινή έκδοση της για τη ξανθιά και διαπρέπει σε ότι και αν κάνει.
Αγγελική Παπαμιχαήλ: Από το SPORT TV και την εκπομπή Sports Talking μαζί με την Ελενα Παπαδόπουλου φέτος συναντήθηκαν και στον OTE TV. Η Αγγελική είναι στην τηλεόραση από το 2009 από το ξεκίνημα του ΟΤΕ και τώρα ανήκει στο Τιμ του τένις. Παράλληλα έχει κάνει εκπομπές ιστιοπλοΐας στον ΣΚΑΙ, ενώ ήταν για μια 6ετία στον ελεύθερο τύπο.
Αριάννα Παπαγιάννη: Η Παπαγιάννη είναι από τα νέα κορίτσια του χώρου, η οποία εργάζεται στο OTE SPORT. Η εκπληκτική ακραία βολεϊμπολίστρια της Αρτέμιδας Κορυδαλλού και πρώην «άσος» της Α.Ε Αγίας Παρασκευής, του Πανελληνίου, της Φιλίας Ηλιούπολης και της Θέτιδας Βούλας, ακολουθεί τα τελευταία έτη σπουδαία καριέρα στον δημοσιογραφικό χώρο, κερδίζοντας, καθημερινά, την εκτίμηση του κόσμου!
Χριστίνα Βραχάλη-Από τις πιο ωραίες παρουσίες στον αθλητικό χώρο. Ξεκίνησε το 2002 στο χώρο της δημοσιογραφίας. Τα πρώτα βήματα τα έκανε στην ΕΡΤ, ενώ απο το 2004 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον  ΣΚΑΪ και παρουσιάζει την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή Skai GOAL. Επίσης συνεργάζεται με το  gazzetta TV κάνοντας συνεντεύξεις από πρόσωπα στο χώρο του αθλητισμού όπως τελευταία με τον Πέτρο Μάνταλου με τον οποίο διασκέδασε πρόσφατα και στον Βέρτη.
Στεφανία Μπρούγος: Είναι κόρη του παλιού μπασκετμπολίστα Τζον Μπρούγος. Σε ηλικία 15 ετών εγκατέλειψε την ομάδα του Αμαρουσίου και τα γήπεδα του μπάσκετ  για τον χώρο της μόδας. Πλέον ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία και συνεργάζεται με το ebasket.gr. Τέλος, ανέλαβε καθήκοντα γραφείο τύπου στην ομάδα της ΑΕΝ Κηφισιάς.
Έλενα Αντωνίου: Έχει σπουδάσει οικονομικά, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχοντας δουλεψει και στον τοπικό Ολυμπιακό, επί Αχιλλέα Μπέου και σε πολλές τοπικές εφημερίδες, σάιτ και ραδιόφωνα. Πλέον βρίσκεται στα πανέμορφα και αγαπημένα της Γιάννενα και παρουσιάζει την εκπομπή της «sports arena», στην ITV (μαζί με τον Νίκο Σκούμπο). Η Ελένη, δηλώνει από μικρό παιδί  «φαν» του ΠΑΣ Γιάννενα  και τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί φημολογία πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον επιθετικό των Ηπειρωτών, Μπράνα Ίλιτς.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε και τα… δικά μας κορίτσια όχι γιατί δουλεύουν στο sportit.gr, αλλά γιατί αντικειμενικά είναι όμορφες.
Κατερίνα Κολλιού– Ξεκίνησε την αθλητική δημοσιογραφία από το 2010 και αφού πέρασε από OnTelecom και Konta Channel, έκανε μια στάση στο Action 24 εκεί οπού έλαμψε μαζί με την Έλενα Παπαδόπουλου στην στοιχηματική εκπομπή «Πάμε Ρίο». Από πέρσι βρίσκεται στο SPORTIT.GR. Αρχικά είχε αναλάβει το κομμάτι των συνεντεύξεων για το web tv του σάιτ και τώρα κάνει την εκπομπή sports gossip
Πελαγία Ελευθεριάδου: Είναι το new entry του SPORTIT. Η όμορφη Θεσσαλονικιά με τις πλούσιες μπούκλες αν και πίσω από τις κάμερες έχει βρεθεί αρκετές φορές, μπροστά τους έκανε το ντεμπούτο της πριν από λίγες ημέρες παρουσιάζοντας την εκπομπή Sport Social και πραγματικά εντυπωσίασε με τον… αέρα της και το χαμόγελό της. Φάνηκε σαν να κάνει αυτή τη δουλεία εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad