Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

«Τσεκάρει» το εισιτήριο για το Final 4!

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, έχει στρέψει την προσοχή της στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Στο πλαίσιο αυτής της φάσης του θεσμού, οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Κυριακή στις 14:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Πρωτέα Βούλας με στόχο να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για το Final 4 το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 18-20 Μαρτίου 2016. 

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη, η οποία δήλωσε τα εξής: «Περιμένω ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και δεν θα έχει καμιά σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια νοκ άουτ αναμέτρηση σε μια χρονική περίοδο που ο Πρωτέας παίζει καλά. Η ομάδα μου θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένη, ώστε να περάσουμε στο Final 4 που είναι ένας από τους φετινούς μας στόχους».

http://www.osfp.gr/content/mpasket-gynaikwn/3851-laquo-tsekarei-raquo-to-eisithrio-gia-to-final-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad