Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ασταμάτητη η Ανδριάνα Φέρρα...ξεπέρασε τον εαυτό της δεύτερη φορά.

Οι στόχοι της για τη νέα χρονιά είναι συνυφασμένοι με τις διοργανώσεις του ανοιχτού. Οι εμφανίσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έδειξαν πως είναι στη σωστή τροχιά. Η Ανδριάνα Φέρρα βελτίωσε δύο φορές μέσα σε μία ημέρα το ατομικό της ρεκόρ στα 200 μ. και δικαίως το πανηγύρισε. 
Στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος η αθλήτρια πέτυχε 23.89, επίδοση καλύτερη από το 23.97, που πέτυχε το πρωί. Η αθλήτρια θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον ανοιχτό. "Ένιωθα ότι το έχω. Θα μπορούσα να κάνω μία καλύτερη επίδοση, ωστόσο με πετούσε η στροφή. Σε κάθε περίπτωση οι εμφανίσεις μου στον κλειστό ήταν ένα δυνατό τεστ για τη συνέχεια", είπε η Φέρρα.

Δεύτερη με νέο ατομικό ρεκόρ ήταν η Ειρήνη Βασιλείου, που μετά τα 400 μ. έκανε πολύ καλή εμφάνιση και στα 200 μέτρα. Η αθλήτρια μετά το 24.58 του προκριματικού πέτυχε 24.22 στον τελικό και έδειξε πως φέτος είναι η χρονιά της. Τρίτη επίσης με ρεκόρ ήταν η Παναγιώτα Βενιέρη με 24.79.
Ο Πάνος Τριβυζάς μετά τα 60 μ., ξεπέρασε τον εαυτό του και στα 200 μ., το αγώνισμα στο οποίο αναμένεται να ρίξει το βάρος του στις διοργανώσεις του ανοιχτού. Ο αθλητής του Γιώργου Νούτση τερμάτισε σε 21.48, μπροστά από τον Γιώργο Αγορίτσα (21.90) και τον Παίδα Στεφάν Φλοριάν, που πέτυχε 22.12 και βελτίωσε για μία ακόμη φορά το ρεκόρ του. 
http://www.segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad