Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ηττα της Ελευθερίας Μοσχάτου εντός έδρας απο το Αλιμο με 61-63


Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που οι αντίπαλοι ήταν ισάξιοι (σε όλη την διάρκεια του  το σκόρ συμβάδιζε πολυ κοντα και για τις δύο ομάδες)κατάφερε  Αλιμος να αρπάξει την νίκη με 61-63  απο την ομάδας μας  η  οποία σε 6 αγώνες για το πρωτάθλημα της ΄Β Εφήβων  ΕΣΚΑΝΑ έχει μέχρι στιγμής 3 νίκες και 3 ήττες.

Η Ελευθερία ήταν πολύ άτυχη στο τελευταίο δευτερόλεπτο που ο  Ιγιακου-Περισανίδης μόνος με το καλάθι δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάει το ματς στην παράταση.

Ξεχώρισαν με την αποδοσή τους οι Νικολαιδης Μπουρτσούκης Χριστόπουλος Aλ και Ιγιακου-Περισανίδης για την Ελευθερία και Φιρκάσης,Μούλης, Ασημακόπουλος για τον Αλιμο.

Η Ελευθερία Μοσχάτου παρουσίαστηκε παρα την ήττα  με καλύτερη απόδοση απο τα προηγούμενα ματς και ελπίζουμε οτι σε λίγο χρόνο θα είναι ακόμη βελτιωμένη  διότι το ταλέντο των παικτών της με την καλή συνεργασία που θα υπάρξει θα φέρει και θετικότερα αποτελέσματα. 

Την επόμενη Κυριακή 30/10 η Ελευθερία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον δυνατό Εθνικό.

 Πολύ καλοί οι διαιτητές  :  Σταγιανός, Χατζάρας

  Τα δεκάλεπτα : 16-12 , 32-31 , 48-50 , 61-63  

Α.Ο.Ε.Μοσχάτου  ( Γεωργάκης , Στουραϊτης ) :  Σιδηρόπουλος 8 (2),  Χριστόπουλος Αλ.11 (1),  Καψής 3 ,  Νικολαϊδης  12 (1),  Φρουδάκης ,  Σωτηρίου ,  Μπουρσούκης 17 (3),  Παντέρμος , Ζενέλι ,  Ιγιακου-Περισανίδης 10 , ( δεν έπαιξαν :Αναγνωστόπουλος ,Τάραμας ) 

Α.Λ.Φ.Αλίμου. ( Ζάννος , Τριανταφύλλου  ) : Τσιλιμιδός ,  Λάμπρου 2 ,  Κορωνιός 6 ,  Μπουλουγορας ,  Γεωργίλας ,  Φιρκασης 15 (3), Μούλης 17 (4),  Σοφικίτης 5 (1),  Παπαδόπουλος ,  Ασημακόπουλος 18 (1),  ( δεν έπαιξε :  Κωτσος ) .     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad